Menu Sluiten

Binnentuin Bedrijf

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Verhuur van planten – interieur beplanting

De focus van Any Green ligt op verhuur van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons planten huren.

Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi en blijvend resultaat.

Jarenlange ervaring in plantenverhuur

Een hedendaagse kijk op interieur beplanting en planten huren. De creatie van een andere wereld…

Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving.

Ontdek onze diensten

03199160319916

More info

tags: Binnentuin – Leveranciers Binnentuinen – Binnentuin Laten Aanleggen – Offerte Binnentuinen – Groen Op Kantoor – 

Wenst u meer info over binnentuin bedrijf kijk dan vlug op https://www.anygreen.be/nl/ | Binnentuin Bedrijf

Bomen | Plantenbakken | Terrasplanten | Groene Muren | Moswanden | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Binnentuin bedrijf

home momenten trouwfeest business babyborrel communie of lentefeest familie of privfeest rouwmaaltijd locaties huis van wonterghem maelstede salons de lelie partnerlocaties van wonterghem catering over ons familiebedrijf onze aanpak onze keuken contacteer ons beleef de mooiste dag in stijl binnentuin bedrijf passend voor uw onderneming Bij van wonterghem weten we hoe belangrijk het is om van de mooiste dag van uw leven ook echt de mooiste dag te maken. Wij creren het feest van uw dromen. Brochure aanvragen beleef de mooiste dag in stijl. Bij van wonterghem weten we hoe belangrijk het is om van de mooiste dag van uw leven ook echt de mooiste dag te maken. Wij creren het feest van uw dromen. Brochure aanvragen verzamel momenten creer herinneringen. Onze feestplanners staan klaar om te helpen bij elk aspect van uw speciale dag. Of uw feest nu een intieme bijeenkomst van goede vriende.

anygreen unieke any green service over ons blog nl fr en vraag uw offerte menu diensten planten kopen planten huren planten leasen onderhoud kerst planten kantoorplanten kunstplanten buiten tropische bomen kunstplanten kunstbomen gestabiliseerde planten hydrocultuur planten terrasbeplanting binnentuinen plantenbakken naturel kunststof keramiek metaal design decoratief materiaal groene muren artificial green walls living green walls livepicture letters logo s in mos moskaders moss fashion moswanden nieuwe trends gline met mos bedekte akoestische panelen plantwire roofingreen kunstgras projecten th avenue biocartis bekroonde binnentuin bmw brussels de serre decospan demensen bronzen award eraly fosbury sons goemaere happy skin kaf hotel portinari brugge le jardin intrieur pinkeye designst.

Inlichtingen over Binnentuin bedrijf

menu tuinaanleg realisaties kwekerij jobs contact home realisaties binnentuin te lissewege binnentuin te lissewege vorige volgende in lissewege kregen we de opdracht om de binnentuin van het spaninhof te vernieuwen. De gebouwen van het spaninhof behoren tot het cultureel erfgoed en bevinden zich in de dorpskern van lissewege. De gebouwen bestonden uit het woongedeelte een voormalige brouwerij met mouttoren stallingen en een herberg het nut van binnentuin bedrijf Het exterieur van de gebouwen bleef ongewijzigd maar de bestemming van de gebouwen en het interieur werden onder handen genomen. Ook de binnentuin had nood aan een herinrichting. We zijn speelden met het idee om een binnentuin uit die tijd te ontwerpen. Een achthoekige fontein vormt het m.